17.2.2011

Vakuutusyhtiön korvauspäätös

Pääsi aivan yllättämän vakuutushakemuksen käsittelyn nopeus. Kysyin jo jättäessäni ensimmäistä korvaushakemusta mahdollisen korvauspäätöksen ja maksusitoumksen saamiseen kuluvaa aikaa. Vastaus tuli seuraavana päivänä, suunnilleen näin: "Voimme tehdä päätöksen maksusitoumuksesta heti kun leikkaava lääkäri lähettää meille kustannusarvion ja selostuksen suunnitellusta toimenpiteestä". Pyysin tuon ilmoituksen samalla kun lääkäri minulle soitti, ja jo seuraavana aamuna hän oli sen vakuutusyhtiöön toimittanut. Kahta päivää myohemmin tuli maksusitoumus postissa; "korvaamme olkapäävaivan hoitamisesta aiheutuneet kulut."

Tästä eteenpäin syntyvät kustannukset menevät varmuudella vakuutusyhtiön piikkiin. Oli aikanaan hyvä päätös säilyttää sairaskuluvakuutus. Nyt voin hyödyntää monta vuotta maksamaani vakuutusta, saan mahdollisimman nopean ja asiantuntevan hoidon vaivaani.

1 kommentti:

  1. Näin se vakuutusyhtiö toimii kun se toimii hyvin. Vakuutusyhtiön ja lääkärin yhteistyötä parhaimillaan. Ei mitään ristiriitaa hoitavan lääkärin ja yhtiön välillä! ;)

    VastaaPoista