6.3.2011

Toipumista

Neljäs päivä leikkauksesta, sunnuntai.


Oli suorastaan mukavaa herätä ensimmäisen, lähes kokonaan nukutun yön jälkeen. En joutunut yöllä kertaakaan heräämään kivun vuoksi saati sitten
Iltapäivän mittaan tilanne palautui lähes ennalleen. Kivut palasivat ja Panacod alkoi jälleen maistumaan.

Uutena "hankaluutena on tullut kyynärpään puutuminen. Pidin kättä hetken pois kantositeestä ja ojentelin kyynärpäätä suoraksi.
Iltaa kohti jälleen särky palasi, mutta nyt entistä lievempänä. Samalla ensimmäistä kertaa leikkaushaavat, etenkin ulkosyrjän kaksi "syvempää" jälkeä tuottivat kipua.

Viides päivä leikkauksesta, maanantai

Tänään päätin lähteä kotiin Nurmijärvelle Yö sujui jo melko yhteen putkeen ja kipulääkkeeksi riitti vain Panacod. Aamulla ei olkapää juurikaan ollut kipeä, joten otin vain Buranaa. Kävinn suihkussa ja vaihdoin haavateipit. Leikkaushaavat olivat edelleen siistit.

Autolla ajaminen ei ollut vaikeaa. Lähtiesä kokeilin, että saan hätätilanteessa myös oikean käden rattiin. Vasemmalla kädellä vaihteiden vaihtaminen oli ainoa hieman arveluttava tilanne, mutta kaikki meni hyvin.

Poikkesin myös työpaikalla hetken, mutta totesin että istuminen aiheuttaa olkapäähän rasituskipua ja toisaalta jostain syystä olo oli hyvin hikoiluttava

6. ljp, tiistai

Kotipäivä. Burana riittää kipulääkkeeksi, mutta yöksi otin vielä yhden Panacodin. Haavat paranemassa hyvää vauhtia, joten perjantaiksi voisin varata tikinpoiston.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti